Por qué apoyo la manifestación del 10 de Julio

Este post es mi pequeña contribución a la iniciativa conjunta de Ricard EspeltMarc Garriga, Trina MilanEdgar Rovira y Gemma Urgell que publican es sus blogs las razones por las que acudiran a la manifestación que se celebrará en Barcelona el próximo sábado en repulsa por la sentencia del Tribunal Constitucional, de la que ya he hablado anteriormente.

Davant la sentència del Tribunal Constitucional que retalla l’actual Estatut de Catalunya, votat per la majoria de catalans i refrendat pel Parlament de Catalunya, des d’aquest bloc donem suport a la manifestació de la societat civil catalana que tindrà lloc aquest dissabte, 10 de juliol, a les 18:00 hores a Barcelona i us animem a participar-hi. Nosaltres hi anirem.

Durant aquests darrers tres anys Catalunya ha estat el punt de mira de determinats mitjans de comunicació i institucions polítiques, civils i econòmiques d’Espanya que han fet servir els seus espais per transmetre una imatge no real del nostre país i això ha quallat en una part de la societat espanyola. Aquesta mirada irada d’una part d’Espanya que no ens entén, acompanyada per una sentència del Tribunal Constitucional que ha estat llarga, polèmica i amb un desenllaç gens desitjat, fa que sigui l’hora que els catalans (societat civil i política) treiem pit, que defensem la nostra dignitat i demostrem unitat.

Davant nostre s’obre un futur incert. No es qüestió d’analitzar com serà, però cal fer palès, d’una vegada per totes, que el nostre país i la nostra nació, que és Catalunya i nosaltres, els catalans, volem una millora en el nostre autogovern i un finançament més just.

Foto: pasaro (Flickr)

[iframe http://www.tagzania.com/paste/pt/manifestacio-som-una-nacio/?n=25&cm=1&ct=1&cs=1 700 130]

About José Luis Salgado Airas

Mi nombre es José Luis Salgado y vivo en Vitoria-Gasteiz. Soy periodista y trabajo en comunicación online como freelance.
This entry was posted in Catalunya, Democracia, España, General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Por qué apoyo la manifestación del 10 de Julio

  1. Pingback: Blogosfera Gorria

  2. Pingback: Jose Luis Salgado

  3. Pingback: Vicent González

  4. Pingback: Jose Luis Salgado

  5. Pingback: mar gonzalez sanou

  6. Gracias por tu apoyo Jose Luis 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.